2cm dlažba na terasu s dekorem dřeva MIRAGE NAU

Venkovní 2cm dlažba

Venkovní 2cm dlažba s imitací dřeva od Mirage  - kolekce NAU. Dokonalá napodobenina dřeva, mrazuvzdorný slinutý střep s protiskluzným povrchem R11. Provedení je ideální volbou pro rychlé vytvoření chodníků a ploch ve Vašem exteriéru.

Hledáte vhodnou dlažbu na terasu či k bazénu? Ztrácíte se v množství různých materiálů a nevíte si rady? Možná je novinka posledních let v podobě 2cm dlažby to pravé pro Vás...

Dlažba v exteriéru by měla ladit nejen s Vaší zahradou, ale i s Vaším interiérem. Přechod z interiéru do exteriéru by měl být plynulý a nenápadný. Máte-li rádi dřevo, venkovní 2cm dlažba s imitací dřeva je ideální řešení.

 

Jak pokládat 2cm dlažbu? 

Možností je několik - je možné ji pokládat do štěrkového lože, na terče, do trávy nebo lepit.

Pokládka na terče  má řadu výhod - například snadná výměna poškozené dlaždice nebo možnost dodatečného uložení vedení elektřiny či vody pod dlažbu.
Pokládka do štěrkového lože  je jednoduchá a rychlá a zvládne ji každý. Vrstva štěrku navíc vytvoří přirozenou drenáž, kterou se voda vsakuje do země. Do štěrku je možné pokládat i na nerovném terénu.
Pokládka do trávy  je vhodná na zahrady či kolem terasy. Je jednoduchá a můžete pomoci ní třeba vytvořit nenápadný chodníček.
Lepení  je tradiční metoda pokládky dlažby.

Venkovní keramická 2cm dlažba Mirage NAU, to je jistota bezpečného pohybu, spojená s kouzlem dokonalého designu dřeva...